HomeforLife
Katwijkerweg 5a
2231 SB Rijnsburg

Tel: 071-5426085
Mail: info@homeforlife.nl

Uitgelicht

Partners

pararius

Welkom bij HomeForLife!

HomeForLife is er om te bemiddelen tussen de juiste huurder en verhuurder. Met name binnen de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek hebben wij ons werkgebied. Vanuit Rijnsburg bedienen wij ons klantenbestand variërend van studenten, alleenstaanden, stellen jong en oud en expats.

Transparante en duidelijke bemiddeling:
Als huurder wilt u ongestoord kunnen genieten van uw woonruimte . U betaalt daar immers huur voor.
De Verhuurmakelaar HomeForLife bemiddelt uitsluitend voor serieuze en betrouwbare verhuurders. Hiermee willen wij voorkomen dat u in een huursituatie terechtkomt waar u niet tevreden over bent.

Als woningzoekende heeft u de keuze uit divers aanbod van woningen die u op korte termijn kunt huren. De woningen zijn te huur voor zowel lange termijn als korte termijn. HomeForLife werkt samen met een aantal makelaars. Mocht u nog geen geschikte woning vinden in het woning aanbod van HomeForLife dan kunt u HomeForLife een zoekopdracht geven om voor u specifiek een woning te vinden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste woning!

Ook voor de verhuur van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. HomeForLife adviseert u vrijblijvend over het (tijdelijk) verhuren van uw woning. Wij gaan op zoek naar passende huurders voor uw woning. HomeForLife werkt nauw samen met diverse partijen zoals bedrijven en ex-pats die (vaak) tijdelijk op zoek zijn naar een huurwoning.

HomeForLife, kan indien gewenst, ook het technisch beheer als het financieel-administratief beheer van u uit handen nemen.

Staat uw woning te koop of overweegt u dat te gaan doen? En is er geen zicht op een kandidaat koper op korte termijn? Wellicht dat verhuur onder de leegstandwet voor u een optie is, totdat de markt weer aantrekt. Bij het verhuren van woonruimte komt veel kijken. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verhuren van uw woning.

HomeforLife is gevestigd aan de Katwijkerweg 5a 2231 SB te Rijnsburg. U kunt contact met ons opnemen op het telefoonnummer 06-24749945, 071-5426085 of via ons contactformulier .Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 19:00 uur.

Ons ervaren en enthousiaste team staat u graag ter woord!

Wij plaatsen uw huurwoning ook op Huurwoningen.nl