Beschrijving

Altijd al gedroomd van een woonhuis met oude authentieke details? Dan hebben wij wellicht dit huis voor u beschikbaar!

De woning is vrijstaand en voorzien van prachtige oude details, heel veel ruimte en een schitterende grote tuin aan de achterzijde.
Bij binnenkomst treft u aan de linkerzijde de ruime, lichte woonkamer met en-suite deuren naar de achterkamer. De woonkamer is voorzien van een erker met een grote raampartij welke een hele fijne sfeer brengt in deze kamer. Ook de achterkamer heeft een grote raampartij waardoor deze heerlijk licht aanvoelt.
Beide kamers zijn voorzien van inbouwkasten en er ligt lichte vloerbedekking op de vloer. 

Via de hal komt u in de dichte keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.
De keuken is ruim, u vindt hier nog een extra eetgelegenheid. Tevens bevat de keuken nog een kleine kelder aan de zijkant.
Als u de hal verder doorloopt naar achter, komt u terecht in de 1e badkamer van de woning. Deze badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens is er nog een separaat 2e toilet te vinden. 
Naast de badkamer vindt u de 1e van 3 slaapkamers met een 2-persoonsbed en ook hier ligt er op de vloer licht vloerbedekking. Deze slaapkamer heeft beschikking over 2 grote inbouw kledingkasten.

In de hal treft u de trap naar de 1e verdieping, welke voorzien is van 2 ruime slaapkamers met elk een 2-persoonsbed en een extra badkamer met douche en wastafel. De gehele bovenverdieping is wederom voorzien van vloerbedekking. 

Ondanks dat de woning aan de Rijnsburgerweg ligt, hoort u niet of nauwelijks iets van het verkeer. Dit komt door de extra aangebrachte geluidswerende voorzieningen die aangebracht zijn in de woning.

Bijzonderheden:
* Huurprijs € 1.600,- per maand excl.
* De huur is voor maximaal 2 jaar.
* Huisdieren en roken niet wenselijk
* Parkeren kan naast de woning
* De borg staat gelijk aan 1 maand huur.
* De achterzijde van de woning + de schuur vallen niet onder het te huren pand. Het gaat hier alleen om de voorzijde van de woning.

De woning is beschikbaar vanaf 1 juni 2021.

Kenmerken