Kooitje Makelaarsdiensten

 Vlnr: Ronald Kooitje, Dikky van Duyvenvoorde en Peter Kuijt

Woning Verkopen, Aankopen of Taxeren?

Bij Kooitje Makelaarsdiensten bent u aan het juiste adres!

‘Kooitje’, een bijzondere naam voor een makelaarskantoor? Nee hoor! Het is - niet meer en niet minder - de achternaam van Ronald. Sinds 2006 is Ronald Kooitje met zijn kantoor ‘Kooitje Makelaarsdiensten’ gevestigd aan de Groote Steeg 1A in Katwijk aan den Rijn. 
Ons werkgebied is gefocust op de huizenmarkt van Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en omgeving. Door die focus en het feit dat we wonen in ons werkgebied weten we als geen ander wat er speelt en wat er staat te gebeuren op de woningmarkt. Daarnaast zijn we lid van VBO, een professionele makelaarsvereniging, gebruiken we de slimste software van Kolibri en lopen we met de inzet van ‘Woondossier’ voorop in het maximaal toepassen van beschikbare techniek. Al die kennis, vakmanschap en jarenlange ervaring nemen wij voor u mee en dit geeft u de juiste voorsprong als u ons inschakelt.   

Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Gewoon doen! U wordt altijd wijzer van dit gesprek. Kost niets, Service van Kooitje Makelaarsdiensten.

Kooitje Makelaarsdiensten
Groote Steeg 1A, 2223 EL
Katwijk aan den Rijn.

Telefoon: 071-3015748 (Kantoor) 
Mobiel: 06-10337210 (Ronald Kooitje)
Mobiel: 06-83856944 (Pieter Kuijt)